Massage Photo 1
Massage photo 2
Massage photo 3
Massage photo 4
Osteoträning
Osteopat Göteborg - Osteopati Träning 1

BEHANDLINGSFILOSOFI

“Holistisk behandling och träning som är skräddarsydd för dig..”

När jag kombinerar osteopati med personlig träning fokuserar jag på att bygga upp kroppens styrka och flexibilitet. Genom att identifiera, behandla och utbilda rörelsemönsters dysfunktion (kinetisk muskelkedjor), är målet att utveckla en bättre och naturlig rörelse hos patienten. En förbättrad rörelse leder till större flexibilitet och en smärtfri kropp.

Jag gillar att förstå varje individ som jag tränar och behandlar. Jag vill ta reda på hur deras funktionella mekanik arbetar och finna de faktorer i deras vardagsmiljö som framkallar smärta, stressnivåer och påverkar det allmänna välbefinnandet.

Jag har en gedigen idrottsbakgrund, och efter att jag själv råkat ut för ett flertal skador upptäckte jag att behandling och träning i kombination är nyckeln till att läka. Jag har tagit fram min egen kombination där osteopati, massage, stötvågsbehandling, DNS- och 3D träning är enligt mig den absolut bästa vägen att ta sig tillbaka. Det är därför jag valde att utbilda mig till osteopat och personlig tränare: för att kunna hjälpa andra att må bra och att kunna prestera bättre!

Processen – första mötet – behandling – bedömning

  • Steg 1: Vi träffas för ett avslappnat möte där du får berätta lite om dig själv och dina önskemål.
  • Steg 2: Biomekanisk bedömning.
  • Steg 3: Behandling med Osteopati, massage, stötvågsbehandling, träning i DNS eller 3D-träning.
  • Steg 4: En andra rådgivning där vi ser vilka tekniker vi ska använda för att ta bort stress.
  • Steg 5: Läxa! Du får ett träningsprogram, hälsostrategier och ergonomiska övningar.
  • Steg 6: Recension: vi justerar träningsteknik, strategier och övningar för att få ut maximal utveckling och nå ditt specifika mål.