3D Träning

Jag erbjuder instruktioner i 3D träning: även kallat funktionell biomekaniksträning. 3D träning hjälper dig att klara av vardagen. Har du idag problem att gå i trappor, utföra trädgårdsarbete eller leka med dina barn eller barnbarn? Då är denna typ av träning något för dig! Funktionell Biomekanik beskriver hur kroppens muskler och leder fungerar i tre olika riktningar: därav namnet 3D-träning. Träningsformen har många fördelar, om du lär din kropp att hantera fysiska krafter minskar du kroppens energiåtgång vilket bland annat bidrar till att dina leder samspelar och kroppen kommer därmed utan problem kommer kunna användas i vardagens alla aktiviteter.
3D träning passar för alla och bygger på kroppens reaktion på gravitationen. Denna effektiva träningsform ger dig möjlighet att stärka motståndskraften och samarbetet mellan de olika krafterna av gravitation och därmed skapa en balans i kroppen som består av rörlighet och styrka. Med en god rörlighet och styrka har du alla förutsättningar att undvika tråkiga skador och få ett friskare liv.

För mig är det viktigt att DU är i fokus. Om du vill utföra 3D träning måste du lyssna på din kropp och tröskel i varje enskild övning. Vi är alla olika och har därför olika förutsättningar. Gamla skador påverkar kroppen vilket resulterar i begränsningar. Vi måste vara lyhörda, prestigelösa och lyssna på kroppen men samtidigt utmana för att nå resultat.